VTM 4

00:00

Geen uitzending

00:00

Geen uitzending


Meer13:15

Brewster's Millions

De onfortuinlijke baseballspeler Montgomery erft plots 300 miljoen dollar van zijn excentrieke oom Rupert Horn. Er is wel een belangrijke voorwaarde aan verbonden.

Film
Meer
15:10

SAS: Who Dares Wins

De overgebleven rekruten moeten een rotskloof oversteken en onder een bevroren meer zwemmen. 's Nachts moeten ze een gevaarlijke vallei doorkruisen terwijl ze worden opgejaagd door een legereenheid.

Reportage
Meer
16:10

The Magnificent Seven

De heren worden gevraagd om enkele gastarbeiders te beschermen tegen hun gewetenloze ploegbaas. Ezra koopt een Chinees meisje om te voorkomen dat ze mishandeld wordt.

Reeks
Meer
17:00

The World's Deadliest Weather

In 2017 zorgde orkaan Harvey voor chaos en verwoesting in de Verenigde Staten. Vooral Houston, Texas, kreeg af te rekenen met ongezien zware regenval en wateroverlast.

Documentaire
Meer
18:05

All New Traffic Cops

De chauffeur van een onverzekerd busje slaat op de vlucht, met een gevaarlijke achtervolging tot gevolg.

Reportage
Meer
19:00

De Familie Backeljau

Cois heeft de grote baas van Megabeton kunnen strikken voor een etentje ten huize Backeljau. Hier hangt een vette promotie in de lucht.

Reeks
Meer
19:35

Red Cliff (Chi Bi)

China, begin 3e eeuw. Krijgsheer Cao Cao trekt met zijn leger het land van Wu binnen. Sun Quan, heerser van Wu, is genoodzaakt zijn grote rivaal Liu Bei om hulp te vragen.

Film
Meer
22:10

The Motorway

Op een afrit wordt een tragedie maar nipt vermeden.

Reportage
Meer