VTM 4

00:00

Geen uitzending

00:10

Geen uitzending


Meer13:00

Police Interceptors

Agenten zitten twee verdachten in een wagen met valse nummerplaten achterna. Ze krijgen versterking van de politiehelikopter wanneer de twee het op een lopen zetten in een maïsveld.

Reportage
Meer
13:50

Police Interceptors

Agenten Gave en Neil zitten een zilveren busje en een witte Toyota achterna die vermoedelijk betrokken waren bij een overval op een autoverhuurbedrijf. De bestuurder van het busje heeft al gauw doo...

Reportage
Meer
14:45

MacGyver

Enkele vrienden van MacGyver bezitten een olieput. Wanneer de put tijdens hun afwezigheid vuur vat, schiet MacGyver in actie.

Reeks
Meer
15:45

Airwolf

De kwaadaardige John Bradford Horn keert terug om Airwolf te stelen, nadat een mislukte moordaanslag en een toevallige ontmoeting hem op het spoor zetten van de schuilplaats van Airwolf.

Reeks
Meer
16:40

Stargate SG-1

Het vertrek van Vala naar haar thuisplaneet heeft ernstige gevolgen voor Daniel Jackson: een uur nadat ze afscheid van elkaar nemen, verliest de professor het bewustzijn.

Reeks
Meer
17:35

Police Interceptors

Agenten houden een man in het oog die doodsbedreigingen heeft geuit en mogelijks in het bezit is van een mes. Hun dekmantel wordt echter onthuld door een onoplettende bestuurder.

Reportage
Meer
18:30

Top Gear

Paddy McGuinness, Freddie Flintoff en Chris Harris kruipen achter het stuur van de nieuwste sportwagens van Ferrari, Aston Martin en Porsche voor een roadtrip door Yorkshire.

Magazine
Meer
19:35

Forrest Gump

Savannah, Georgia. De verstandelijk beperkte Forrest Gump wacht geduldig op de bus. Om de tijd te doden, vertelt hij zijn levensverhaal aan al wie het horen wil.

Film
Meer