VTM 3

00:00

Geen uitzending

00:30

Geen uitzending


Meer10:05

The Bold Type

Er wordt iemand nieuw aangenomen om de digitale afdeling te gaan leiden. Jane schrijft vervolgens een artikel over waarom een man geen plaats heeft bij een vrouwenblad.

Reeks
Meer
10:55

Geen uitzending


Meer13:25

Flashdance

De 18-jarige Alex Owens heeft geen gemakkelijk leven. Overdag werkt ze als lasser in een staalfabriek en 's avonds danst ze in een bar. Ze droomt hardop van een carrière als professionele danseres.

Film
Meer
15:10

Parks & Recreation

De vrienden van Ann proberen een valentijnsdate voor haar te regelen. Ron en Andy helpen Ben bij het oplossen van de raadsels die Leslie hem bezorgd heeft voor Valentijnsdag.

Reeks
Meer
15:40

Parks & Recreation

Leslie probeert goedkeuring te krijgen van de politiechef. Dave vertelt Leslie dat hij nog steeds gevoelens voor haar heeft. Andy probeert een themalied te maken voor de campagne van Leslie.

Reeks
Meer
16:05

Parks & Recreation

Leslie probeert een balans te vinden tussen haar werk en haar campagne, maar dat leidt alleen maar tot nog meer chaos. Chris raakt gehecht aan de hond van Andy.

Reeks
Meer
16:35

9-1-1

De 118 rukt uit om een meisje te redden in een onbestuurbare luchtballon en schiet te hulp als de stroom uitvalt door een hoogtewerker. Athena's leven komt in gevaar als ze een serieverkrachter zoekt.

Reeks
Meer
17:30

Save the last Dance

De 17-jarige Sara droomt van een professionele danscarrière. Maar wanneer haar moeder verongelukt, moet ze haar toekomstdroom opbergen.

Film
Meer
19:35

Moulin Rouge !

De Londense Christian komt naar het Parijse Montmartre om over 'het leven' te schrijven. Hij ontmoet er Toulouse-Lautrec, die hem overhaalt het stuk 'Spectacular Spectacular' te schrijven.

Film
Meer
21:45

All of Us

Huisvrouw Cathy heeft nog maar enkele maanden te leven en komt terecht in een zelfhulpgroep van ongeneeslijk zieke patiënten.

Film
Meer
23:45

Bridge and Tunnel

Jill heeft een voorstel voor Jimmy. Bij Stacey en Mikey wakkeren oude gevoelens weer op. Pags vindt het maar niks dat zijn pas gescheiden moeder een afspraakje heeft met de vader van Stacey.

Reeks
Meer
00:15

Geen uitzending


Meer