VTM 3

00:00

Geen uitzending

00:15

Geen uitzending


Meer08:10

Geen uitzending


Meer10:40

Sturm der Liebe

Ariane heeft genoeg bewijsmateriaal tegen Paul en Christoph, dus doet Christoph er alles aan om het proces tegen Ariane te stoppen. De gespannen relatie met Henning bezorgt Constanze veel stress.

Reeks
Meer
11:25

Geen uitzending


Meer13:55

V.C. Andrews' All That Glitters

Ruby is vastbesloten om haar leven weer op de rails te krijgen, in het bijzonder voor Pearl. Wanneer Paul haar zijn steun aanbiedt, ziet ze de toekomst eindelijk weer rooskleurig tegemoet.

Film
Meer
15:35

Bless This Mess

Rio wil de perfecte boerderijbruiloft organiseren voor haar beste vriendin Sierra, maar niet alles verloopt volgens plan waardoor ook hun vriendschap in het gedrang komt.

Reeks
Meer
15:55

House M.D.

House en zijn team buigen zich over Morgan, die in een bejaardentehuis werkt. Haar kat slaapt enkel bij personen die bijna gaan sterven.

Reeks
Meer
16:55

The Goldbergs

Beverly voelt dat er spanning in de lucht hangt tussen Erica en Geoff en besluit hen wat echtelijk advies te geven.

Reeks
Meer
17:25

Parks & Recreation

Tijdens het Unity Concert stelt Leslie enkele collega's voor om haar te vergezellen naar Chicago. Tom brengt alles in gereedheid voor de afterparty.

Reeks
Meer
17:55

The Simpsons

Krusty wordt gedwongen om actrice Princess Penelope in zijn show op te nemen om zo meer vrouwelijke kijkers aan te spreken. Ze overschaduwt Krusty onmiddellijk.

Reeks
Meer
18:20

The Simpsons

Homer mist een afspraak met Marge om een loterijticket te kunnen kopen. Hij blijkt het grote lot te hebben gewonnen maar besluit dit voor iedereen geheim te houden.

Reeks
Meer
18:50

The Big Bang Theory

Howard herinnert zich een pact dat hij ooit met Leonard heeft gesloten. Die heeft hem immers ooit beloofd een knap meisje voor hem te zullen zoeken wanneer hij zelf een knappe vriendin had.

Reeks
Meer
19:15

The Big Bang Theory

Leonard is teleurgesteld dat Penny hem nog altijd niet heeft voorgesteld aan haar vrienden. Hij denkt dat ze zich schaamt voor hem en besluit haar dit op de man af te vragen.

Reeks
Meer
19:40

The Resident

Conrad denkt na over zijn toekomst. Devon krijgt een geweldige kans aangeboden.

Reeks
Meer
20:30

The Resident

Er treden complicaties op bij de zwangerschap van Padma. Conrad neemt een beslissing over zijn liefdesleven. Devon start een klinisch onderzoek op.

Reeks
Meer
21:20

Runaway Bride

Op café hoort Ike Graham, een New Yorkse journalist, over Maggie Carpenter, een vrouw die tot driemaal toe haar verloofde voor het altaar liet staan. Hij besluit een artikel over haar te schrijven.

Film
Meer
23:20

Better Things

Sam ontmoet haar vrienden voor vaderdag. Phil en Frankie gaan eten in een Perzisch restaurant. De meisjes hebben een gesprek onder zussen, waardoor Sam zich uitgesloten voelt.

Reeks
Meer
23:55

Geen uitzending


Meer