VTM 2

00:00

Geen uitzending

01:35

Geen uitzending


Meer05:15

Urk!

Ook op het voormalige eiland Urk is er sprake van een tweede corona golf. Daarom mag interieurstylist Teun zijn nieuwe zaak niet groot en feestelijk openen.

Reeks
Meer
06:00

Geen uitzending


Meer08:00

Ik vertrek

De familie Wesseloo verhuist naar het Spaanse Busot. Op hun gekochte kavel willen ze 86 vakantiehuisjes en 58 camperplaatsen maken.

Reeks
Meer
08:40

Geen uitzending


Meer11:05

Urk!

Teun Föhn blijkt tot over zijn oren verliefd. Fred en Albert maken zich op voor de kennismaking met zijn nieuwe vlam. Gerda en Mathilde gaan op zoek naar een prinsessenjurk voor de bruiloft.

Reeks
Meer
12:05

Ambulance Australia

Ambulanciers Jeff en Tamara worden opgeroepen voor de 92-jarige Ray, die ten val kwam met zijn scootmobiel. Een man belt de noodcentrale omdat zijn vriend een overdosis heroïne heeft genomen.

Reeks
Meer
13:05

Urk!

Teun krijgt een aanbod dat hij niet kan weigeren. Hij heeft hiervoor echter zijn klusmaat Albert nodig, maar die ziet de klus niet zitten.

Reeks
Meer
14:05

Boer zkt vrouw - 20 jaar

Voor de laatste keer blikken we terug op twintig jaar ?Boer zkt Vrouw?. Nog één keer reist Dina heel Vlaanderen door om herinneringen op te halen bij enkele boeren van de afgelopen seizoenen.

Reeks
Meer
15:15

My Kitchen Rules

De laatste instant restaurant-ronde vindt plaats bij Claudean en Anthony in Brisbane. Het duo heeft een menu vol traditionele, Italiaanse familiekookrecepten van Claudean.

Spelprogramma
Meer
16:40

Home and Away

Cash verhoort de afperser van Felicity, maar die eist een advocaat. Forensisch onderzoek heeft intussen uitgewezen dat Felicity mogelijks niet zijn enige slachtoffer was.

Reeks
Meer
17:10

Blind getrouwd: Australië

Op de volgende verbintenisceremonie wordt Sara door John aangesproken op de belofte die ze de vorige keer heeft gemaakt. Tim vertelt dat hij de voorbije week een andere kant van Sara heeft leren ke...

Reeks
Meer
18:35

Alert: Missing Persons Unit

Het team start een onderzoek wanneer de aanvoerster van een burgerwacht ontvoerd wordt. Jason werkt intussen samen met Wayne om een autobomaanslag te onderzoeken.

Reeks
Meer
19:30

9-1-1: Lone Star

Owen verdedigt Marjan wanneer een aanklacht betreffende een reddingsactie haar verplicht om een moeilijke beslissing te nemen. Grace raakt bevriend met een jongen die regelmatig het noodnummer belt.

Reeks
Meer
20:30

The Peacemaker

Een botsing tussen twee Russische treinen eist honderden levens. Volgens de internationale media gaat het om een ongeval, maar daar is de Amerikaanse kernbomexpert Julia Kelly het niet mee eens.

Film
Meer
22:45

Fatal Attraction

Na de dramatische gebeurtenis besluit Dan zijn affaire met Alex op te biechten aan Beth. Alex gaat intussen steeds driester te werk.

Reeks
Meer
00:00

Geen uitzending


Meer01:30

Geen uitzending


Meer