RTL 7

00:00

Kin

Een puber vindt in Kin een futuristisch wapen. Hij neemt het mee naar huis, maar of dat zo'n goed idee is?

film
Meer
00:50

Teleshop

Homeshopping.


Meer
02:05

Teleshop

Homeshopping.


Meer
06:00

Mediashop

Homeshopping programma.


Meer
13:00

Op de zaak

Presentatrice Petra Kagchelland brengt de bedrijfscultuur van verschillende ondernemingen in kaart. Ze verkent de collectieve mindset van de bedrijven en de manier waarop de dagelijkse gang van zaken wordt vormgegeven. Van ieder bedrijf dat centraal staat wordt een persoonlijk en informatief beeld geschetst. Dit businessprogramma geeft een actuele en waardevolle kijk op ondernemend Nederland.


Meer
13:30

Business in Europe

Europa zit vol innovatieve bedrijven. Waar zijn ondernemers uit verschillende landen sterk in en welke waarden zijn belangrijk binnen hun bedrijven? Diverse steden in Europa worden bezocht.


Meer
14:00

Custom cars: Las Vegas

Amerikaanse realityserie die oldtimerliefhebber Danny Koker volgt. Danny's leven bestaat uit de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto's en motoren. Met hulp van zijn getalenteerde team koopt hij oldtimers op en restaureert ze om ze vervolgens met winst te verkopen.

serie
Meer
14:30

Autosport NL

Autosportprogramma met uitgebreide verslagen en achtergrondreportages over een groot aantal Nederlandse autoraceklassen zoals de Supercar Challenge, de Prototype Challenge en de verschillende NK Cupklassen zoals de nieuwe BMW M2 CS-R Cup, de Ford Fiesta Sprint Cup, de Mazda MX-5 Cup en het EUROL NK Autocross.


Meer
15:30

FIM Endurance World Championship season review

Verslag van het World Endurance Championship, dat bestaat 4 raceklasses: de Hypercar, de LMP2, de LMGTE Pro en de LMGTE Am.

Verslag van het 10e seizoen van het World Endurance Championship, dat bestaat uit zes wedstrijden. Hoogtepunt is de 24 uur van Le Mans op 11 en 12 juni. Het WEC bestaat uit 4 raceklasses: de Hypercar, de LMP2, de LMGTE Pro en de LMGTE Am. Nederlander Robin Frijns rijdt in het team van WRT.


Meer
16:00

GP magazine

Autosportprogramma met bijzondere coureurs aan tafel en legendarische raceauto's op het circuit.


Meer
16:30

De Megarun

Verslag van de Megarun, een vijfdaagse autorally van circa 2.500 km door Europa. De teams rijden in een barrel van minimaal vijftien jaar oud en de auto mag bij aankoop niet meer gekost hebben dan 1.000 euro. Het draait bij deze rally om kameraadschap, humor, elkaar voorthelpen en vrijheid. Elke dag wordt afgesloten met een feestavond met bekende artiesten.


Meer
17:00

RTL transportwereld

Informatief programma dat diverse vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel belicht. De onderwerpen in dit programma beginnen met de vraag: 'Hoe werkt dat?' Daarnaast is er regelmatig aandacht voor transport en internet. IT en de nieuwe technologieën zijn onlosmakelijk verbonden met veel vormen van transport.


Meer
17:30

RTL autowereld

Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts rijdt met de meest bijzondere en exclusieve auto's. Ze testen de nieuwste modellen, bezoeken shows en races, maken de mooiste roadtrips en gaan in op innovaties, duurzame ontwikkelingen en alle ándere vormen van mobiliteit.


Meer
18:00

Pawn stars

Drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in het pandjeshuis Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

serie
Meer
18:30

Baanwielrennen: UCI Champions League

Verslag van de Champions League baanwielrennen met de onderdelen: individuele sprint, keirin, afvalkoers, scratch.

Verslag van de tweede editie van de UCI Champions League baanwielrennen. De absolute wereldtop bepaalt in vijf rondes en vier disciplines wie er de allerbeste is. De Nederlander Harrie Lavreysen verdedigt zijn titel bij de sprint. Andere Nederlandse toprijders die in actie komen zijn Shanne Braspennincx op de sprint en Roy Eefting en Matthijs Buchli in de Endurance.


Meer